-
Tomcat egyre közveszélyesebb
-
Tomcat szerint az ötéves gyerekeket is fel kell akasztani

A megszokott „nemzeti-keresztény” értékeket tökéletesen képviselő, Polgár Tamás (Tomcat) szerkesztő szavai a csőcselékoldalon a Szegedi Jobbik majálison elhangzottakról:

Dinamitüzem, 2008. 05. 02.:
"Vonánál az dobta le az ékszíjat, amikor azt mondtam, hogy ott basztuk el 56-ban, hogy az ávósokkal együtt nem kötöttük fel a gyerekeiket is, mert tessék, ma ennek isszuk a levét. Ha újra akasztgatunk, nem szabad még egyszer elkövetni ezt a hibát. Nem szép dolog egy ötéves gyerek felakasztva, de nem kell odanézni. Ugyanis ők szívbaj nélkül irtják máris a mi gyerekeinket, lásd például "egészségügyi reform". Erre mondta Vona, hogy neki is van gyereke, és ez számára vállalhatatlan. Jó, akkor nem vállalja, és akkor a gyerekének is ugyanaz lesz az ellensége, mint nekünk."

Ha egyszer egy ilyen, vagy akár egy fele, sőt, negyed ilyen erős kijelentés hangzana el egyetlen egyszer (ne adj Isten! – a szerk.) bármelyik Tomcathoz képest kevésbé „keresztény nemzeti” közéleti személytől, vajon mekkora botrány származna belőle? Vajon hány száz cikkben szerepelne a jobboldali médiában, hány beszélgetésben emlegetnék hónapokon keresztül a RémHírtv elemzői, hányszor hallgatnánk Morvai szájából két szemkilövéses retorika között és hány villámtüntetés lenne szervezve kereplőkkel és trombitával az illető lakhelye előtt?
A válasz az olvasóra van bízva.