Tomcat állapota tovább romlott
(frissítve +szabad kommentlehetőség)

Tamás régebben még rendes ember volt

Meglepő idézetek a régi Tomcat blogjából

Talán kevesen hinnék, de Polgár Tamás Tomcat, néhány éve, mentális betegsége előtt még rendes, objektív gondolkodású fiatalember volt. Semmiféle szélsőjobboldali megnyilvánulásai nem voltak, sőt!
Az alábbi 1956-ról szóló idézetet 2007. szeptembere óta befejezett poloblogjából vágtuk ki. Eredetben itt (a link javítva):

„A kedvezõ hírek ellenére Budapesten ismét kitörtek a harcok. Nehéz megérteni, miért, hiszen a forradalmi követelések elfogadásra kerültek. A tömeg mégis megrohanta a Köztársaság téri pártszékházat, a felmentésül odaküldött harckocsik pedig átálltak. A háromórás harc után a nemeslelkû felkelõk nemes egyszerûséggel agyonlõtték a fehér zászlóval magukat megadó védõket. Aznap országszerte más pártépületeket is támadás ért. Érdekes kérdés, hogy ki koordinálta ezeket a támadásokat, és mi volt ez a hirtelen feltámadt kommunistaellenesség? Nos, Szabó Miklós szerint ezek a CIA szervezte akciók voltak, amihez különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül mozgósították az egykori nyilasokat és a börtönökbõl szabadult köztörvényes bûnözõket. Ha belegondolunk, valóban ez az egyetlen lehetséges magyarázat, hiszen minden józan magyar ember beláthatta, hogy az adott világpolitikai helyzetben, a Szovjetunió szomszédságában nem lett volna értelme a kommunista intézmények teljes felszámolásának, hacsak nem egy szovjet intervenció magunkra vonása lett volna a célunk.
(…)
A Corvin köz hõs védõi már rég nem felkelõk voltak, hanem egyszerû bajkeverõk. Azok, akik a forradalom vagy a pálinka gõzétõl megszédülve azt hitték, nekik itt feladatuk megállítani az orosz hadsereget. Épeszû ember nem harcolt az utcán, már rég elpucolt Ausztria felé, vagy a pincében lapított, mint '45-ben. Kérdezzetek meg bárkit, aki átélte 1956-ot, megmondja, kik voltak az utcán fegyverrel november elején: a csõcselék. Bûnözõk, fosztogatók, volt nyilasok, azok, akiknek egyszerûen a balhé kellett. Azok, akiket most is láthattok egy Fradi meccsen vagy egy hídlezárásnál. S tényleg, mit kerestek gyerekek a Corvin közben, kezükben puskával? Nos, ezek közönséges utcagyerekek voltak, ha úgy tetszik, a kurvák kölykei. Ezt ismét nem a kisujjamból szopom, hanem azoknak a visszaemlékezéseibõl, akik ott voltak. Javító-nevelõ intézetekbõl szabadult, iskolát kerülõ kölykök voltak ezek mind, akiknek részeg lumpenproletárok nyomták kezébe a puskát, hogy nesze, öcsi, lõjél magadnak te is egy ruszkit.”

Nem csalás, nem ámítás! A fent idézett szöveg nem Havas Szófiától, hanem Polgár Tamástól való, amit blogjában tett közzé, két évvel a 2002-es Butaházy féle hídfoglalás után… Ma, ezért a szövegért ő maga simán pellengérre állítana bárkit…
Mi történt Tomcat-el?
Nem tudjuk.
Az biztos, hogy teljes paragdigmaváltás állt be nála. Eltelt néhány év, és ma hidat foglal ugyanazokkal, akiket 2004-ben még lecsőcselékezett, Kurucinfót szerkesztett, nyíltan hungaristákkal barátkozik, zsidózik, rendőröket provokál és árpádsávosokat gyűjt maga köré…
Mi történt veled Tamás?
Hol vannak az önálló gondolatok? Miért hagyod, hogy irányítsanak?

Tomcat állapota tovább romlott

Kezd egyre erőszakosabbá válni a szociopátiás beteg, Polgár Tamás és csapata is

Bár a mentálisan sérült Polgár-Pufi Tamásról mostanában szerencsére elég keveset hallhattunk, azért mostanában sem vitte túlzásba a pihenést.
Az utóbbi időkben mocskolódásoktól, zsidózásoktól és gyáva fenyegetőzésektől hemzsegő blogját cserbenhagyva, még szeptembertől új vállalkozásba kezdett hűséges fegyverhordozójával, Sipos Zoltán (Blogadmin csúfnevű) tarajossal (A jelzőt, a tarajhoz hasonlító, még a ’80-as évek elején, az NSZK turisták által gyakran viselt mai frizurájáról kapta. -a szerk.) és más „egyáltalán nem szélsőséges” feltűnési mániás „nagyonmagyarral”.
Létrehoztak egy természetesen elég nagy látogatottságú (a légy mindig megtalálja a büdöset) internetes oldalt („Dinamitüzem”, vagy valami hasonló névvel), ahol rettenetes magabiztossággal, ám annál csekélyebb tárgyi tudással tájékoztatják ámuló 16-17 éves olvasóikat a büntető-, szabálysértési-, gyülekezési és minden egyéb más jogról.
Nincs ezzel baj.
Hülyékre szükség van. Mindig is alkalmazták őket, csak régebben úgy nevezték: bohóc.

A probléma akkor kezdődik, amikor a bohóc, a színes csíkos labdáit nem a másik bohóc felé hajigálja, hanem a közönség felé, teljes erőből…

Polgár Tamást 2007. október 22-én menetrend szerint ismét előállították. Ez már nem is hír. Mindig kiprovokálja. Sokak szerint ez szexuális örömöt okoz számára, de ebbe inkább ne menjünk bele! Szóval Macskatamásunkat október 22-én is előállították és bár az eset igen régen volt, hisz azóta már túl van egy Hanuka ünnep megzavarásán és egy szilveszteri petárdásverő akción is (Ez is érdekes. Nem is olyan rég még a kurutty.info bíztatta a csőcseléket a petárdahajigálásra…- a szerk.), az ügyében most jutott hozzá az intézkedő rendőrök által készített jelentéshez, melyben előállításának körülményeit jegyezték fel, a csőcselék kedvéért, szabadnapjukon berendelt rendőrök.
Pufi-Tamásnak több sem kellett: A jelentést gondosan kihelyezte honlapjára, természetesen magyarázatokkal ellátva. A magyarázatokról nem érdemes szót ejteni, ugyanis csak a szokásos nóta: mindenki hülye, mindenki hazudik és zsidó-kommunista politikusok adták parancsba az ő törvénytelen előállítását stb… stb…
Na, de ez nem elég! Cicatomink ugyanis Colombót is megszégyenítő nyomozásba kezdett a jelentést aláíró rendőr neve után és lám: rá is bukkant a jó kiállású rendőr főhadnagy iwiw-es adatlapjára, amit szintén azonnal kimásolt honlapjára. Természetesen gondosan ügyelt arra, hogy a kimásolt adatlapról ne tűnjön ki, milyen felhasználói névvel szokott adatot gyűjteni a legnépszerűbb portálról.

A Partizaninfo egyes társoldalai elég sok szélsőséges bűnöző arcképét tették már közszemlére társadalmi érdekből, arra azonban mindvégig figyeltünk, hogy a célszemély hozzátartozóinak érdeke ne sérüljön. (Például, amikor a gyermekeit mutogató neonácik karlendítését mutattuk be, a gyermek arcát kiretusáltuk.) Ezt az íratlan szabályt még a legocsmányabb módszerekkel operáló Kurutty.info uszítói is igyekeztek több-kevesebb sikerrel betartani, azonban a begőzölt Tomcat a főhadnagy fotóinak mocskolódó szavak kíséretében történő, törvénytelen közzétételén túl, annak gyönyörű barátnője arcképét is a csőcselék szabad prédájául szánta. (Sajnos megsaccolni sem lehet, hány Sodihoz hasonló torzult személyiségű, púpos „bölcsészhallgató” csorgatja nyálát a fotót bámulva… - a szerk.)

Polgár Tamás egy beteg ember. Ez nem kétséges. Egy mániákus, aki feltűnési viszketegségben is szenved és képtelen felfogni, hogy bizony nem mindenki tolakszik folyton a kamerák elé büdös szájjal hallatni magáról. Olyan ez, mint amikor a kocsmai matróz bunyózni akar és beleköt fűbe-fába, fair, sportszerű bunyót ajánlva a jobb programra vágyó kihívottnak. Ő sem képes megérteni, hogy a boksznak a ringben van a helye közös megegyezéssel és attól, hogy ő egy váratlan ütést normálisnak fogad el, a másik félnek ( a kocsma előtt elhaladó járókelőnek), ha nincs túlfűtve beteges versenyszellemmel, az ütésváltás kevésbé kecsegtető.

Mivel Polgár Tamás túllőtt a célon, ezért a továbbiakban várunk róla mindent, tehát minden információt, egyelőre nem közzététel céljából. Telefonszáma, lakcíme rendelkezésünkre áll, (azt egyelőre továbbra sem helyezzük ki –a szerk.) azonban vajmi keveset tudunk rokonai nevéről, tartózkodási helyéről, telefonszámáról. No, nem kell megijedni, mi nem „ők” vagyunk, nem tervezünk végső leszámolást a beteg szociopata ellen, azonban, a friss adatok eltárolása mellett, az igazságosság érdekében –amíg ő le nem veszi a rendőr barátnőjét ábrázoló képet uszító portáljáról-mindenképpen szükséges lenne egy-két fényképet kihelyeznünk például a Tv-ben többször nyilatkozó édesanyjáról is, ha már barátnője, Athina (Óh, be szép magyar név! Csoda, hogy a Kurutty.info még nem írt róla egy-két gyalázkodó cikket… -a szerk.), szóval Athina is a szereplési és magamutogatási vágyban szenvedők táborát erősíti, aki csiklandozó örömet érez, ha pofikáját közszemlére teszik valahol.
Tomcat! Ki szélt vet, vihart arat!