Ki a virágot szereti...

Tomcat csak a virágjainak szeretett volna földet gyártani...
Ő már csak ilyen...

Gyanusítotti kihallgatásuk során ellentmondásosan nyilatkoztak az õrizetbe vett radikálisok. A hárman, háromféleképp elõadott védekezés közül a "virágföldrõl" és a "házi mûtrágyáról" elõadott mese a leginkább jellemzõ, a magának az elmúlt idõszakban egyre inkább mindent megengedõ Polgár Tamásra.
Mint ismeretes, Tomcat csepeli, Nap utcai panel lakásában, több tíz kiló rendkívül veszélyes robbanóanyagot, több méternyi gyutacsot, robbanószer elõállítására alkalmas vegyi anyagokat találtak a magyar rendõrök. Az ismert szélsõjobboldali huligán, és az utópisztikus "nemzetmentésbe" immár láthatóan belebolondult, önmagát nemzeti oldalnak nevezõ radikálisok abberáltságát és teljes tébolyodottságát jelzi az is, hogy a lakásban közel 180 darab, vélhetõen kiásott emberi lábszár-és bordacsontot is találtak a nyomozók. A magukat keresztény értékrendûnek tartó nemzetiek egy hányada még az efféle barbarizmustól sem határolódik el, köszönhetõen az egymás hegyén-hátán hemzsegõ szélsõjobboldali honlapok, újságok, kiadványok és zenekarok agyat mosó tevékenységének.

A rendszerint ávót emlegetõ, nemzeti szélsõjobb egyik leginkább elhíresült figurájának vajon mit kell még elkövetnie, hogy az állítólagos "vérbíróság" végre megóvja tõle a társadalmat?
Polgár Tamás, egy utcai összetûzés miatt, a blogjában és a kurucinfon közzétett felhívásában százezer forintos vérdíjat tûzött ki, egy általa "mocskos zsidónak" titulált személy kézrekerítõinek és ígéretet tett, hogy a sértettet nemzeti színû zsinegre fogja felakasztani.
A 2006. szeptemberi zavargások során, Budaházy Györggyel közössen megrongálták a Szabadság téri hõsi emlékmûvet. Ekkor néhány napra elõzetesbe, majd inkább házi õrizetbe helyezte a bíróság. A blogger ezt kihasználva, az internet segítségével, folyamatos propaganda-támogatást nyújtott az utcára vonuló radikális tömegnek. Pólóbolt vállalkozása ezután többek között a rendõrök elleni összecsapásra készülõ "csõcselék" felruházására, felszerelésére állt rá.
A március 15-i zavargások során, ismét elõállították, garázdaság szabálysértés és közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt.
Április 3-án a felszabadítást ünneplõ antifasiszták megdobálása miatt, ismét elõállították.
Május 8-án robbanó anyagokat és emberi csontokat találtak nála a rendõrök. Ekkor vették ismét õrizetbe.
Hogy más, kevésbé káros ember is ennyire olcsón úszná-e meg Tomcat botrányait, vagy ez csak az ávósozó, vérbírózó, akasztást emlegetõk kiváltsága, késöbb kiderül. Mindenesetre mi, a fellélegzett többség, kiváncsian várjuk, mikor kerül ismét szabadlábra a botrányember, hogy gond nélkül folytathassa nyíltan közösségellenes tevékenységét.