.

Tomcat: Aki kommunista,
el kell pusztítani!

Zsidóság súlyosbító tényező

Mivel a témához tartozik, megmutatjuk Sipos Zoltán legjobb barátja, Tomcat, egy, a más politikai vélemények iránti toleranciával kapcsolatos javaslatát és a nem árja származással kapcsolatos problémák megoldását tartalmazó kommentjét is, mint Sipos testvér blogjának egyik 2007. március 25-én kelt ékességét:

"1. Aki kommunista, azt el kell pusztítani. Akkor is, ha csak tizenéves. Falhoz állítani és agyonlőni, és ennyi. Zsidóság súlyosbító tényező, ebben az esetben dumdumlövedékkel.
2. Igen, nekünk jogunk van mások személyes adatait közzétenni, és nem tűrjük el, hogy más ezt tegye velünk. Azért nem, mert másokat leszarunk, mi mondjuk meg, mihez van joguk, a miénket viszont betartatjuk. Ezt úgy hívják, hogy érdekérvényesítő képesség, és így működik a világ.
3. Az árpádsávos zászló a Szent Korona-tant jelképezi.”

Tomcat ezen meglehetősen beteges és közösségellenes megnyilvánulása miatt, -mivel az igazságérzet nem csak a kiásott csontokat gyűjtő, bombagyárosok kiváltsága- a Partizaninfo megfelelő társoldala közzétette Polgár Tamás két hónappal ezelőtt még élő mobilszámát. Megtekinthető a "Gyűlöletért felelősök" oldalunkon. Amennyiben a „dumdumlövedékkel” való kivégezésekre vágyó Polgár Tamást, (mintegy a közönyünkért járó büntetésképpen) újra ráeresztik a társadalomra, ezen a számon lehet torzult világképe felől személyesen érdeklődni.

Végezetül: A szóban forgó „enmagam” blogoldalon, a „keresztény Szent-korona nevében” beírt gyűlölet-kommenteken kívül, szerencsére egyre inkább megjelennek más vélemények is:

„ Eroltetett, balfasz a boltod is es a blogod is. Remelem az ugyveded is az, es kivonnak a forgalombol te AK 47 essel reggeli musorban hadonaszo, rohado csontokat otthon rejtegeto, cukorbol bombat keszito, szerencsetlen felforgato, fucking nacionalista, antiszemita primitiv betegseg. Te a liberalizmus vadhajtasa vagy, semmi mas. Ezert szaladgaltal eddig szabadon. Remelem valami rabtarsad majd jol seggbe rak..... Ja es bekaphatod az IP cimes baromsagodat is, kulfoldon elek, egy olyan orszagban ahol mar az elso zsidozasod utan ki vontak volna a forgalombol. „

Szó, ami szó. Vannak akik tisztán látják a dolgokat….