Tomcat liberális köntösbe bújt

-Mégis őrizetbe vették





Tomcat ezentúl liberális köntösbe bújva harcol az emberi jogokért?


Blogjában valótlanságot állít a kurucwanted oldallal kapcsolatban, azonban őrizetbe vételére természetesen nem ez miatt került sor


A Kurucinfo és a L88 telefonszámokat közzétevő bűnelkövetőit bemutató oldal adatainak egy részét, március 14-én, az oldal felelőse -átalakítás miatt- ideiglenesen eltávolította. A dolog mögött technikai módosítás áll.
A Partizaninfo meglepődve értesült arról, hogy a hirtelen liberális köpönyegbe bújt Tomcat, azaz Polgár Tamás (Csaba) –még 15-i őrizetbe vétele előtt- több helyen is azt terjesztette, hogy az oldal megszűnt, mivel ő azt „megunta”…
Az tény, hogy a Tomcat csúfnévre hallgató Polgár Tamás (Csaba), az elmúlt hetekben liberális értékeket hangoztató, sűrű levelezésekbe kezdett a blogspot.com-al annak érdekében, hogy eltávolítsák a Partizaninfot, mely oldalról hasznos információk nyerhetők egyes, még szabadlábon lévő bűntársairól. Természetesen Tomcat leveleiről folyamatosan informálva voltunk. A Partizaninfo betiltásával kapcsolatos próbálkozásai eddig dugába dőltek, hisz a Kurucinfo portál jogait is védő –ám a Kurucinfo által mégis sokat szidalmazott- Amerika, nem csak a szélsőjobboldal szólásszabadságát óvja, hanem a Partizaninfoét is.
Tomcat, ennek ellenére –talán kétségbeesésében- így írt az esetről internetes naplójában:


"Feltűnt-e Önöknek, hogy hirtelen eltűnt a netről az amerikai szerveren működő kurucwanted.blogspot.com oldal, amely amellett, hogy igen ambiciózusan igyekezett "leleplezni" az "alkotmányos rend" ellenségeit - olyan ügyesen, hogy engem például rendszeresen Polgár Csaba néven emlegettek - illetve lelkesen szajkózta a Gyurcsány-kormány "csőcselékezős" propagandáját, ma délelőtt hirtelen eltűnt. Miért? Azért, mert meguntam. Ennyit a nagy-nagy antifasiszta ellenállásról. Írtam ugyanis egy levelet a blogspot.com-nak, hogy lesznek szívesek leszedni ezt a szart, mert személyiségi jogok is vannak a világon, amiket mind az EU, mind az USA törvényei elég komolyan védenek. Erre Erre visszavartyogtak, hogy megértik, hogy kellemetlen, de ők a szólásszabadság nevében működtetik a rendszerüket, blabla, blabla, és nem veszik le. Visszaírtam nekik, hogy ez esetben nem csak az oldal készítőit, de a blogger.com-ot is be fogom perelni egy amerikai bíróságon, amiért súlyos kárt okozó rágalmazást és személyiségi jogsértést tűrnek és támogatnak, s mivel korábbi felszólításomat tudomásul vették és elutasították, elég nehéz lesz bizonyítani, hogy nem szándékosan és egyetértéssel vesznek részt a fenti jogsértésekben. Erre észbe kaptak. Hja, igen, az amerikai bíróság nem olyan, mint a magyar. Kurucwanted tehát nincs többé. Ezúton jelezném nekik, jobb ha befejezik a működésüket, mert legközelebb az adataikat is lekérem, és a bíróságon találkozunk. Kis vadliberális fosok."


„Tomcat megunta…”


Polgár Tamás (Csaba) blogjába írt nem túl szerény kijelentései természetesen nem fedik a valóságot, hisz a Kurucinfo és a Lelkiismeret 88 jogsértő szerkesztőit bemutató kurucwanted oldal nem szűnt meg, továbbra is elérhető. Az oldalon szereplő adatok, közlemények csupán technikai módosítások miatt nem láthatóak egy rövid ideig. Mint ismeretes, ha egy oldalt valóban megszűntetnek, az nem érhető el többé.


„..az amerikai bíróság nem olyan, mint a magyar…”


Ebben talán igaza van Polgár őrizetesnek. Egy amerikai bíróság, nem néhány napos elzárással honorálta volna a szeptemberi csoportos agressziót sem, hanem –főleg, ha rendőr sérült is van- 5, 10, vagy 15 éves szabadságvesztéssel. Bár, mint ismeretes, az 1991-es Los Angelesi fekete-lázadás során, több volt a halott, mint a bíróság elé állított… Ennek ellenére arrafelé kevesebbet is ávósoznak.


Kibújt a szög a zsákból?


Mint láthattuk, Tomcat -aki saját bevallása szerint csupán emberek ezreit szeretné felakasztani-, hirtelen átváltott liberális emberjogvédőnek. Ő ugyanis tűrhetetlennek tartja a becsületsértést és a személyiségi jogok tiprását… (???)
Arról jelenleg nincs információnk, hogy a Kurucinfo és a Lelkiismeret 88 portál ellen miért nem folytatott hasonló levelezéseket. Mint láthatjuk, egyesek szerint a személyiségi jogok nem mindenkit illetnek meg. Mint ahogy a kriminalisztika történetében már megszokhattuk, a bűnelkövetők szerint, a jog, az csak a bűnözők kiváltsága…
Mint ismeretes, a Kurucinfo nevű szélsőjobboldali portál, az elmúlt fél év alatt, több mint 30 ember személyes adatait tette közzé -Tomcat támogatásával- uszító, rágalmazó mondatkörnyezetben, köztük bírók, ügyészek, főrendőrök, politikusok, újságírók adatait. Legújabb jogsértésük a Hooligans rockegyüttes frontembere telefonszámának közzététele volt, csupán azért, mert a zenész férfi, Ruzsa Magdolna énekesnőt állítólag „lejugoszlávozta”. (Ez véleményünk szerint is hiba volt a zenész részéről, hiszen a magyar nemzetiségű Ruzsa Magdi valójában nem is jugoszláv, hanem szerb állampolgár.)
A botrányairól elhíresült, -előzetes letartóztatásából csupán a magyar bíróság objektivitásának köszönhetően kiszabadult- ám március 15-én, randalírozása miatt ismét őrizetbe vett Polgár Tamás (Tomcat, vagy Csabi), a jobboldali jogtiprásokban nem talál semmi kivetnivalót.
Tomcat azt sem tartja ellentmondásosnak -újdonságnak számító- emberjogi megnyilvánulásai közben, hogy a Kurucinfon kívül, ő maga is rendszerint sérti több személy becsületét, személyiségi jogát blogjában, például az általa vérdíjjal kerestetett „mocskos zsidónak” titulált, tavaly árpád-sávos zászlók alatt provokált és bántalmazott F. Balázsét.
Mint azt már eddig is tapasztalhattuk, a „liberális” kifejezést rendszerint csak szitokszóként használó, -más embereket csupán származásuk, politikai véleményük miatt kiírtani, felakasztani vágyó- jobboldali propagandisták, azonnal az „emberi jogok” vívmányai mögé bújnak, amint szembesülniük kell azzal, hogy ha elvetik a „szelet”, bizony „vihart” aratnak.

Tomcat és a vele együttműködő, szólásszabadságot gyakran hangoztató, ám másokat nyíltan rágalmazó propagandisták gyakran elfelejtik: A jog, visszafelé is jog, a törvény, visszafelé is törvény…
Természetesen a Partizaninfo csapata intézkedik arról, hogy a Kurucinfo és a L88 portál személyiségi jogokat tipró szerkesztőit bemutató oldal ne tűnjön el és továbbiakban is zavartalanul elérhető legyen, sőt –mivel az ördög nem alaszik- ezentúl nem csak a blogspot oldaláról, hanem több, ha szükséges, akár 5-6 más oldalról is. Tesszük ezt mindaddig, amíg a Kurucinfo és a L88 nem hagy fel a személyiségi jogok valódi tiprásával. Amint ez megtörténik, akkor fog a Partizaninfo is felhagyni a szóban forgó soviniszta tettesek kilétének nyilvánosságra hozatalával, hisz a szólásszabadság, visszafelé is szólásszabadság…