Tomcat és barátai ismét bilincsben

Tomicica, Sipos Zoltán és egy Magyar Gárda tánccsoport-tag hazafias hőstette

Ismét megmutatta a szélsőjobboldal, hogy a gyülekezési jogot, mint olyat, hogyan is kell értelmezni -árpád-sávos módra.
Miután mindenféle uniós bírósági döntéseket emlegetnek (mert nem képesek felfogni, hogy Magyarországon nincs precedens jog. - a szerk.) a gyülekezési jogukkal kapcsolatban, ők maguk már kevésbé tolerálják, ha az árpád-sávos jancsibohócokon kívül mások is élnének a gyülekezési joggal, esetleg egy bejelentett rendezvény helyszínén.
Az antiszemitizmusáról elhíresült két szélsőjobboldali blogger, Macska Tamás (Tomcat), akit elvileg Polgár Tamásként anyakönyveztek, de „polgár”-ként nehezére esik viselkedni, valamint utánfutója, Sipos Zoltán (Blogadmin) összeállva egy szabadnapos gárdataggal (akik egyébként egyáltalán nem antiszemiták, sőt…- a szerk.) ismét megmutatták milyen is a híres magyar tolerancia.
A Hanuka ünnepére szervezett Nyugati téri zenés rendezvényre a három elnyomott, hős forradalmár egy légvédelmi szirénával érkezett és egy transzparenssel, melyen az állt: „Felvásároljuk Magyarországot”
(Vajon a privatizálásban élenjáró Fidesz kormány idején miért nem jelent meg a három feltűnni vágyó rabomobil-töltelék?
Akkor lapítottak, hisz ők is tudták: abban az időben bizony kicsit keményebb fellépésre számíthattak volna a rendőrség részéről. Akkor még a viperáért sem visított egyik árpád-sávos sem… Egy szó, mint száz: akkor kussoltak. – a szerk.)
A rendezvényen egyébként rajtuk kívül jelen voltak a szokásos történelmi árpád-sávos Kossuth téri csürhe ráérő ügyeletesei is, akik fordított esetben még Brüsszelhez is elmennének sírni, ha az ő egyik megemlékezésüket zavarná meg valaki, mondjuk vörös lobogóval.
Mindenesetre a történet a szokásos: a három hőst előállították, pofonok nélkül kiengedték, a csőcselék média pedig a vérengző ávó túlkapásait emlegeti. Ahogy azt már megszoktuk…