.
2006. őszén Tomcat is a kucug.info
szerkesztője volt!
Egy előkerült 2006-os kucug.info cikk minden kétséget kizár


Egy 2006. őszén, Tomcat aláírásával íródott fenyegetőző cikk, minden kétséget eloszléat afelől, hogy Polgár Tamás ezekben az időkben a Kucug.info nevű csőcselékportál szerkesztőgárdájához tartozott. Bár Tomcat egy korábbi Partizaninfo-nak írt levelében elhatárolódott a szégyenportáltól, az alábbi általa által írt cikk címe egyértelműen megcáfolja ezt. A mocskolódó, ám bizonyítékul szolgáló cikk teljes terjedelmében itt:

"Hamis hírrel próbálják főszerkesztőnket lejáratni
2006-10-10. 09:38:06
Az úgynevezett baloldali sajtókultúra ismét kimutatta foga fehérjét. Az indymedia.hu címen található "független híroldalon" - melyre egyébként akárki küldhet hírt, és az ellenőrzés nélkül azonnal meg is jelenik - teljesen alaptalan híradás tűnt fel arról, hogy a Kuruc.info főszerkesztőjét, Molnár Balázst pedofil videófelvételekkel való visszaélés és kiskorúak megrontása miatt letartóztatta a rendőrség. A módszer mindenesetre a titkosszolgálatra (NBH) utal (vagy tán bizonyos vérbírák egyéni bosszúakciója), melynek lényege a következő: ha másként nem megy, járasd le. És valóban nem megy, hiszen több jogász véleménye szerint a "vérbíró" kifejezés vélemény, nem nemzetbiztonsági kategória vagy veszélyes bűncselekmény, a talárosok maximum telefonszámaik, címük miatt indíthatnak pert, de azért sem nagy eséllyel. Még a rágalmazás vagy a becsületsértés vádja sem áll meg, de ha igen, az sem egy Mohács: a sajtó világában mindennapos az erre kihegyezett per. Az Indymedia tulajdonosa/üzemeltetője sem fog börtönbe kerülni, viszont súlyos milliókat lesz kénytelen perkálni.A "hír" egyébként teljes egészében alaptalan. Főszerkesztőnk ellen nem indult semmiféle eljárás, nem tartottak nála házkutatást, nem volt ellene szülői bejelentés, így le sem foglalhattak semmit. Az még megtörténhet, hogy a rendőrség, tartva magát a lejáratás szabályaihoz és a hitvány bírák bosszúigényéhez, esetleg holnap már házkutat a bírók fényképei és adatai miatt, de csak tessék.Arról már kár is beszélni, hogy egyértelmű tárgyi bizonyítékok megléte esetén nem helyez szabadlábra még ez a rendőrség sem egy pedofil bűnözőt.

A cikket jegyző S. Ákos főszerkesztőnek - természetesen nem merte kiírni a tetves teljes nevét - javasoljuk, szedje a cókmókját, és húzzon el erről a bolygóról. Sokba fog ez kerülni neki, lehet, olcsóbban kap egy jegyet a Szíriuszra. Esetleg az indymedia szerkesztőinek is javasoljuk ugyanezt, mert ha nem derül ki, ki volt ez a patkány, úgy az oldal üzemeltetőjeiként ők fognak felelni a lapjukon megjelent tartalomért, minimum több milliós majdan megítélendő kártérítés formájában is.

A Kuruc.info e "híren" túlmenően cáfolja azon értesülést, hogy valójában S. Ákosnál, és az oldalt jegyző Pongrácz Andrásnál, (telefonszáma: 06/1/411-3500), netán a hírhedten "gyerekszerető" Seres Lászlónál találtak pedofil kazettákat.A rágalmazó cikk eredeti szövege alant. A helyesírási hibák csupán árnyalják az írójáról alkotható képet.Kiskorú megrontásával gyanusítják Molnár Balázst a Kurucinfó munkatársátkedd, 2006. október 10. S. ÁkosGyanusítottként hallgatták ki Molnár Balázst a Kurucinfó radikális jobboldali munkatársát.Több videofelvétel tanúsága szerint Molnár Balázs, a Kurucinfó munkatársa több, 14. életévét be nem töltött kislány sérelmére követett el szexuális bűncselekményt.A rendőrhatóság a Molnárnál megtartott házkutatás során több tárgyi bizonyítékot, köztük dvd-ket, videokazettákat foglalt le.Molnár Balázst gyanusítotti kihallgatását követően elengedték, szabadlábon védekezik.A biztonság kedvéért még egyszer felrakták a hírt, ezúttal S. György András neve alatt.Pedofília botrányba keveredett Molnár Balázskedd, 2006. október 10. S. György AndrásTöbb, kiskorúak szexuális képi ábrázolását tartalmazó videokazettát és cd-t és dvd-t foglalt le a rendőrség ma délelőtt a kurucinfó főszerkesztőjénál tartott házkutatás során. A zsaruk, szülői bejelentést követően indult több hónapos nyomozás után jutottak el Molnár Balázshoz, a Kurucinfó munkatársához.A zsaruk, szülői bejelentést követően indult több hónapos nyomozás után jutottak el Molnár Balázshoz, a Kurucinfó munkatársához. A felvételeken több esetben kivehető Molnár Balázs jelenléte is, amint egy 14. életévét be nem töltött kiskorú lány ruha nélküli testét érinti, simogatja mindkét kezével.Az adathordozók lefoglalását követően Molnár Balázst gyanusítottként hallgatták ki, aki a helyszínen nem tagadta a bűncselekmény elkövetését, azonban ügyvédje megérkezésekor végül megtagadta a vallomástételt.Molnár Balázs jelenleg szabadlábon védekezik.A hamis hírt azóta még több változatban feltették az Indymediára, és már megjelentek a (természetesen névtelen) mindentudó bennfentesek, akiknek "rendőr haverjuk" ezt meg azt elmondott az ügyről. A hírt cáfoló hozzászólások pedig rejtélyes módon eltünedeznek az oldalról. A módszer mindenesetre a titkosszolgálatra utal (avagy a vérbírák egyéni bosszúakciója), melynek lényege a következő: ha másként nem megy, járasd le.

Érdekesség, hogy jelen cikkünket is a megjelenése után röviddel teljes terjedelmében átvették.
tomcat - mb"